Axl Rose a Duff McKagan promluvili!

05.09.2016 17:26

Střípky se začínají skládat. 4. září se v brazilském pořadu Fantástico na Globo TV objevilo (zjevně už pár dní staré) interview s Axlem a Duffem, kde muzikanti mimo jiné konečně promluvili o pozadí reunionu (nebo spíš se jich na to konečně někdo zeptal).

- Reunion měl zčásti co dočinění s managerem Coachella festivalu. Začalo se mluvit o reunionu (s Duffem už na jaře) a vypadalo to opravdově. Axl poté řekl svým lidem, ať to trochu rozhýbou, a nakonec si řekl Fernandovi o Slashovo číslo (Fernando nevěděl, jestli tomu má věřit). Axl se Slashem nejdřív mluvil po telefonu, Slash byl na turné, a nakonec se setkali až v říjnu v Axlově domě, kam zpěvák pozval Slashe na oběd. Poté mluvil s Duffem, domlouvali promo, ale ještě se to trochu komplikovalo, a nakonec začali zkoušet – a všechno znělo dobře.

- Duff si naposlouchal Chinese – bylo to pak něco jiného, když to začali zkoušet, jelikož je tam dost vrstev. Zeptali se Axla, o které songy z toho by tak měl zájem, ale se zbytkem pak Axl neměl nic společného. Začali spolupracovat s Frankem a strávil se na tom značný čas.

- Ohledně Izzyho nemá Axl ponětí, Izzy si dělá věci po svém...

- Co se týče AC/DC – Axl je pro, dokud bude Angus chtít a půjde to skloubit. Guns v tom Axla podporují a jeho hrozně baví, že má takovýhle džob a Angus je jeho šéf...


https://www.youtube.com/watch?v=xvc-y7daFtY

https://g1.globo.com/fantastico/noticia/2016/09/veja-entrevista-completa-com-axl-rose-e-duff-mckagan-do-guns-n-roses.html

Přepis: ZDE.




 

Zpět